Feature Box Image
Дојран се памети
Безгрижните прошетки, детската игра во песокта, мирот и спокојството, питомата природа, специјалитетите од риба, се само дел од светлите сеќавања за трајно паметење по кои луѓето се поврзуваат со Дојран.
Feature Box Image
Настани во Дојран
Дојран станува пристаниште на луѓе со најразлични вкусови и желби, се отвора како порта на динамична и незаборавна забава. Покрај животот што се случува во водите на езерото, живоста се буди и покрај брегот.
Feature Box Image
Престој во Дојран
Дојран како туристичка дестинација располага со голем број хотели, мотели и приватни капацитети за сместување, а исто така и со ресторани каде што се нуди широк асортиман на храна, специјалитети од риба и слично.

Дојран се памети!
По спокојството на брановите! И по брановите спокојство во Вас.

Дојран се памети!
По возбудите врз водите на езерото и неговото крајбрежје.

Дојран се памети!
По безгрижните прошетки покрај брегот и рибарските колиби!

Дојран се памети!
По вкусот на езерските риби и незаборавни специјалитети!

Дојран се памети!
По концертите и динамичната живост покрај брегот!

Дојран се памети!
Како бранови од прва љубов!

tARUZDDQ
  • Секој што го посетил Дојран како дете или во подоцнежен период од својот живот, во себе носи длабоки спомени.
  • Разбудете ги светлите сеќавања преку дигиталните фотографии од Дојран, кои може да ве поттикнат повторно да се вратите во ова прекрасно место.

Дојран се памети!